Για τηλ. παραγγελίες
καλέστε μας στο 210
932
9869
Δωρεάν παράδοση
για παραγγελίες άνω των 59€
Επισκευτείτε μας!
Βρυούλων
5, Νέα Σμύρνη
Κωδικός | 49126 |
---|---|
Βάρος/Κιλά | 0.6000 |
Διαστάσεις | Διαστάσεις μπολ: 9 cm |
Υλικό | Μέταλλο |
Τύπος | Όχι |
Αν θέλετε να ετοιμάζετε σπιτικές υγιεινές παιδικές τροφές, πουρέδες, χορταστικές σούπες, ή σάλτσες, τότε αυτό ο μύλος τροφίμων της Navaris με τρεις εναλλάξιμους δίσκους είναι το απαραίτητο σκεύος για την κουζίνα σας! Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο χαρακτηρίζεται από την αντοχή του και δεν σκουριάζει.
Πολτοποιήστε αποτελεσματικά τα μαλακά τρόφιμα για να φτιάξετε σπιτικό ζελέ από μούρα, πουρέ πατάτας, σούπες λαχανικών και συνοδευτικά γεμάτα με βιταμίνες και φυτικές ίνες χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά. Απολαύστε υγιεινά και νόστιμα πιάτα στο σπίτι!
Αυτός ο χειροκίνητος μύλος είναι εξαιρετικός για την παρασκευή παιδικών τροφών! Περιλαμβάνονται τρεις δίσκοι με οπές πάχους 2mm, 3mm, 7mm που αποδίδουν διαφορετικές υφές, ώστε να μπορείτε να προετοιμάσετε φαγητό με λεπτή, μέτρια ή χοντρή υφή.
Τοποθετήστε τα τρόφιμα στο μύλο και συνεχίστε να περιστρέφετε τη λαβή δεξιόστροφα για να σπρώξτε τα τρόφιμα μέσα στο μύλο. Όταν χρειάζεται, αντιστρέψτε την φορά περιστροφής για να επανατοποθετήσετε το φαγητό μέσα. Για ευκολότερο άλεσμα και πολτοποίηση, σας συνιστούμε να μαγειρέψετε πρώτα στον ατμό ή να βράσετε τα φρούτα ή τα λαχανικά που θέλετε να κάνετε πουρέ.
Αυτός ο μύλος τροφίμων διαχωρίζει τους σπόρους και τη φλούδα από τα φρούτα ή τα λαχανικά, έτσι ώστε να έχετε αγνό χυμό φρούτων ή λεία σάλτσα ντομάτας για τα γεύματά σας. Ο λεπτός δίσκος είναι κατάλληλος για ζελέ, παιδικές τροφές και κρεμώδης σάλτσες. Ο μεσαίος δίσκος λειτουργεί για σάλτσα μήλου και σούπα λαχανικών. Ο χοντρός δίσκος λειτουργεί για χοντρές σάλτσες και πουρέ πατάτας.
Η συσκευασία περιλαμβάνει: 1 x μύλος, 3 x Διάτρητοι δίσκοι.
Σημείωση: Οι δίσκοι και το μπολ είναι ασφαλή στο πλυντήριο πιάτων. Η λαβή πρέπει να πλένεται μόνο με το χέρι. Πριν από την πρώτη χρήση, πρέπει να καθαριστεί καλά. Για καλύτερα αποτελέσματα, τα τρόφιμα πρέπει να βράσουν σε νερό ή στον ατμό πριν τα αλέσετε.
Χαρακτηριστικά: