Για τηλ. παραγγελίες
καλέστε μας στο 210
932
9869
Δωρεάν παράδοση
για παραγγελίες άνω των 59€
Επισκευτείτε μας!
Βρυούλων
5, Νέα Σμύρνη
Αγορά με 3 άτοκες δόσεις των 19,30 €.
Μάθετε περισσότεραΚωδικός | 91399 |
---|---|
Βάρος/Κιλά | 1.700 |
Featured | Όχι |
Διαστάσεις | 51,4 x 29,2 x 11,2 cm |
Υλικό | Μέταλλο |
Τύπος | Όχι |
Το Carbon Steel Pan της Navaris είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα αντικολλητικό τηγάνι υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένο τόσο για επαγγελματίες όσο και για το σπίτι σας. Είναι κατάλληλο τόσο για σοτάρισμα όσο και για τηγάνισμα!
Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά όπως ανθρακούχο ατσάλι, αλουμίνιο, χυτοσίδηρο και ανοξείδωτο ατσάλι, ώστε να σας προσφέρει εξαιρετική αντοχή και ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας. Είναι ιδανικό για να μαγειρέψετε πολλά από τα αγαπημένα σας φαγητά, από μπριζόλες, λαχανικά και πολλά άλλα λαχταριστά πιάτα!
Αυτό το μοναδικό τηγάνι συνδυάζει το ανθρακούχο ατσάλι για την εξαιρετική θερμική απόδοση, το χυτοσίδηρο για τη σταθερότητα, και το ανοξείδωτο ατσάλι για την ανθεκτικότητα. Σας επιτρέπει το μαγείρεμα με ελάχιστο λάδι, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους εστιών και είναι ανθεκτικό στον φούρνο έως και τους 200°C.
Με λαβή μήκους 22 cm, προσφέρει σταθερό κράτημα και ευκολία στη χρήση. Πλένεται στο χέρι και συντηρείται εύκολα με το τακτικό καρύκευμα, seasoning, για να διατηρείται η πατίνα του. Με την πάροδο του χρόνου, αναπτύσσει φυσική αντικολλητική επιφάνεια, βελτιώνοντας τη μαγειρική εμπειρία.
Αυτό το μοναδικό τηγάνι είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μάγειρα που θέλει να δημιουργεί πιάτα υψηλής ποιότητας με ευκολία και με λαχταριστά αποτελέσματα. Αποκτήστε το Carbon Steel Pan για αξέχαστες μαγειρικές εμπειρίες!
Σημείωση: Το τηγάνι δεν πλένεται στο πλυντήριο πιάτων και θα πρέπει να πλένεται στο χέρι μετά τη χρήση. Για να αποφύγετε τις γρατσουνιές, θα πρέπει να αποφεύγετε τη χρήση αιχμηρών σκευών. Πλύνετε το τηγάνι με νερό πρώτη χρήση. Το τηγάνι είναι ήδη καρυκευμένο. Μετά το μαγείρεμα όξινων φαγητών ή μετά από μερικές χρήσεις, μπορεί να χρειαστεί να το καρυκεύσετε πάλι. Προτείνεται να ζεστάνετε ένα λεπτό στρώμα φυτικού ελαίου στο τηγάνι. Αφαιρέστε το τηγάνι, αφήστε το να κρυώσει και επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία τρεις φορές με το ίδιο λάδι. Μπορείτε επίσης να συνεχίσετε με καρυκεύματα στο φούρνο. Ο αποχρωματισμός του τηγανιού είναι φυσιολογικός μετά την πρώτη χρήση. Πλύντε κυρίως με νερό και μην χρησιμοποιείτε συνέχεια σαπούνι. Στεγνώστε καλά στη συνέχεια. Όταν δεν το χρησιμοποιείτε, συνιστάται να τρίψετε λίγο φυτικό λάδι με χαρτοπετσέτα για να αποτρέψετε τη σκουριά. Κατάλληλο στον φούρνο έως τους 200 βαθμούς. Κατάλληλο και στο μάτι της κουζίνας σε μέτρια φωτιά. Μην θερμαίνετε άδειο το τηγάνι. Χρησιμοποιείτε πάντα λάδι, ειδικά στην αρχή μέχρι να σχηματιστεί μία προστατευτική πατίνα. Το τηγάνι είναι πορώδες και με τη χρήση λαδιού δημιουργείται ένα προστατευτικό στρώμα με την πάροδο του χρόνου, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί λιγότερο λάδι στο μέλλον. Χρησιμοποιείτε πάντα προστατευτικά γάντια για να αποφύγετε τον κίνδυνο εγκαυμάτων όταν χειρίζεστε το τηγάνι, καθώς η λαβή μπορεί να ζεσταθεί κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Μην βάζετε νερό στο τηγάνι όσο είναι ακόμα ζεστό.
Χαρακτηριστικά: