Για τηλ. παραγγελίες
καλέστε μας στο 210
932
9869
Δωρεάν παράδοση
για παραγγελίες άνω των 59€
Επισκευτείτε μας!
Βρυούλων
5, Νέα Σμύρνη
Αγορά με 3 άτοκες δόσεις των 17,63 €.
Μάθετε περισσότεραΚωδικός | 129157 |
---|---|
Βάρος/Κιλά | 5.4 |
Featured | Όχι |
Διαστάσεις | Διάμετρος: 26cm |
Υλικό | Μέταλλο |
Τύπος | Όχι |
Ανακαλύψτε την τέχνη του μαγειρέματος με τη γάστρα από μαντέμι της Navaris, ένα εξαιρετικό gadget κουζίνας και διαμάντι για κάθε κουζίνα! Πρόκειται για μία κατσαρόλα με καπάκι, ιδανική για ψήσιμο στον φούρνο ως γάστρα, αλλά και για μαγείρεμα σε όλες τις εστίες. Μπορείτε να ετοιμάσετε διάφορα μαγειρευτά πιάτα ή, να χρησιμοποιήσετε το καπάκι ως τηγάνι για να ετοιμάσετε νόστιμες, λαχταριστές δημιουργίες!
Ιδανικό για κρέας με πατάτες, μπριζόλες, αυγά, πίτες, μαγειρευτά, ψωμί και πολλά άλλα, αυτή η κατσαρόλα προσφέρει εξαιρετική συγκράτηση και ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας, διασφαλίζοντας άριστα αποτελέσματα κάθε φορά. Είναι επίσης το τέλειο δώρο για τους λάτρεις της μαγειρικής, αρχάριους ή επαγγελματίες.
Η ανθεκτικότητα του χυτοσιδήρου σημαίνει ότι η γάστρα μπορεί να αντέξει τις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι εύκολη στη χρήση, καθαρίζεται εύκολα με το χέρι και είναι κατάλληλη για φούρνο και ψησταριά, αλλά και για επαγωγικές εστίες. Η ανθεκτική κατασκευή του από χυτοσίδηρο εξασφαλίζει τη μακροζωία, ενώ με την κατάλληλη φροντίδα, βελτιώνεται με τον καιρό.
Η μαντεμένια γάστρα της Navaris είναι η ιδανική επιλογή για κάθε μαγειρική σας ανάγκη! Διαθέτει εξαιρετική συγκράτηση της θερμότητας και μια φυσικά αντικολλητική επιφάνεια όταν είναι κατάλληλα καρυκευμένο, καθιστώντας το εύκολο στη χρήση και ιδανικό για την προετοιμασία μιας μεγάλης ποικιλίας πιάτων. Προσθέστε το στη συλλογή σας και απολαύστε την υψηλή ποιότητα και την ευελιξία που προσφέρει!
Είναι σχεδιασμένο με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια, με διάμετρο 26cm και καπάκι που διαθέτει στιβαρές και εργονομικές λαβές για άνεση και ασφάλεια κατά τη χρήση, ενώ το καπάκι βοηθά στη διατήρηση των γεύσεων και των αρωμάτων, κάνοντάς το ιδανικό για αργό μαγείρεμα! Η γάστρα, κατσαρόλα και τηγάνι από χυτοσίδηρο ξεχωρίζει για την ανθεκτικότητά της και είναι ιδανικό για ψήσιμο, μαγείρεμα στον φούρνο και τηγάνισμα.
Οδηγίες Καθαρισμού: Μην το πλένετε στο πλυντήριο πιάτων, πλύντε το μόνο στο χέρι με ζεστό νερό. Αποφύγετε τη χρήση λειαντικών σφουγγαριών και προτιμήστε ένα μαλακό σφουγγάρι. Για την αφαίρεση κολλημένων υπολειμμάτων φαγητού, ρίξτε χοντρό αλάτι, ζεστάνετε το τηγάνι και τρίψτε με πανί ή χαρτί κουζίνας. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με ζεστό νερό.
Οδηγίες Αποθήκευσης: Μετά τον καθαρισμό του σκέυους με νερό, σκουπίστε το καλά με ένα καθαρό πανί. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το σε χαμηλή φωτιά για λίγα λεπτά, ώστε να εξατμιστεί πλήρως η υγρασία. Όταν στεγνώσει εντελώς, απλώστε μια μικρή ποσότητα φυτικού ή ελαίου κανόλας στην επιφάνεια και τρίψτε την απαλά με χαρτοπετσέτα. Ζεστάνετε ξανά το τηγάνι στην εστία για 5–10 λεπτά και αφήστε το να κρυώσει πλήρως σε ασφαλές σημείο, μακριά από παιδιά. Η τακτική εφαρμογή αυτής της διαδικασίας μετά από κάθε χρήση βοηθά στη μακροχρόνια συντήρηση του σκέυους και προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα στο μαγείρεμα.
Οδηγίες επανακαρυκεύματος (seasoning): Το καρύκευμα της επιφάνειας του σκέυους σας βοηθά στην πρόληψη της σκουριάς, η οποία είναι συχνό φαινόμενο στα μαντεμένια σκεύη. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για σωστό επανακαρύκευμα: Προθερμάνετε τον φούρνο στους 150°C. Τοποθετήστε ένα φύλλο αλουμινόχαρτου σε ένα ταψί και βάλτε το στην κάτω σχάρα του φούρνου, θα συγκρατήσει τυχόν υπολείμματα λαδιού. Βάλτε το σκέυος στην πάνω σχάρα και αφήστε το να ζεσταθεί για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, βγάλτε το από τον φούρνο. Με χαρτί κουζίνας, απλώστε μια πολύ μικρή ποσότητα φυτικού ελαίου ή ελαίου κανόλας σε όλη την επιφάνεια του σκεύους, τρίβοντάς το καλά για να απορροφηθεί. Τοποθετήστε ξανά το σκέυος στην πάνω σχάρα του φούρνου και αφήστε το για 10 λεπτά. Έπειτα, γυρίστε το ανάποδα έτσι ώστε τυχόν περίσσεια λαδιού να στάξει πάνω στο αλουμινόχαρτο. Ψήστε το σκέυος για 1 ώρα. Αφαιρέστε το από τον φούρνο και αφήστε το να κρυώσει εντελώς σε ασφαλές σημείο. Έτσι διατηρείται το προστατευτικό στρώμα του μαντεμιού και εξασφαλίζεται η μακροχρόνια χρήση του.
Σημείωση: Αποφεύγετε το μαγείρεμα πολύ όξινων τροφών. Μέχρι να σχηματιστεί ένα καλό στρώμα καρυκευμάτων, κάτι που επιτυγχάνεται με σωστή φροντίδα και συχνή χρήση, ορισμένα τρόφιμα ενδέχεται να κολλήσουν στην επιφάνειά του.
Δείτε περισσότερα Gadget Κουζίνας.
Χαρακτηριστικά: